Välgödda larver och matlagningstips
Jag odlar visst inte ruccola i min balkonglåda utan det verkar som om jag odlar larver.
Små söta men ack så irriterande gröna larver. Nu är det stora frågan, hur blir jag av med dom och då helst utan att döda dom då jag tycker det är onödigt att döda utan mening. Ja jag vet att det är lite sisådär dubbelmoral eftersom jag äter ägg och att många tycker jag är löjlig men OM det går att få bort dom utan att skada dom så skulle jag föredra det. Tips någon?
Hittills har jag plockat bort dom med pincett och burit ut dom till en gräsplätt långt borta från andra som odlar.
Jaja nog med det nu till matlagningstipsen, eller rättare sagt två "don't"s i köket.
Nummer ett: klipp inte färska kryddor i handen så du klipper dig själv det gör ont.
Nummer två: smula sönder buljongen om du använder buljongtärningar annars får alltid den du bjuder på mat en stoor klump buljong i munnen (det gäller i alla fall min fästman)